Als een prof trainen. Rusten, trainen, eten, rusten, trainen, eten, rusten en heel veel genieten. In een geweldige omgeving werken aan je conditie, techniek, skills, uithoudingsvermogen en dat allemaal in goed gezelschap. Intensief en uitdagend, maar ook genieten van de omgeving en goed eten. We maken er sowieso een onvergetelijk trainingskamp van. Er zijn dagelijkse trainingen waarbij alles aan bod komt. Zo is er in de ochtend een training met de nadruk op techniek en na een heerlijk rustmoment aan het meer werken we een intervaltraining af. De locaties zijn elke dag weer verrassend. Trainen bij een fort uit de Eerste Wereldoorlog en trainen bij een kasteel uit een nog verder verleden.

De dagindeling is van 09.00u tot ca 12.00u, dan rust (lunch) en van 15.30u tot ca 18.30u of van 09.00u tot ca 16.00u met een korte lunch break. Dagelijks trainen we conditie & techniek. Aankomst op woensdag om 18.00 en maandagochtend nemen we weer afscheid van elkaar. De eerste training start op donderdagochtend om 09.00u en zondagmiddag rond 16.00u is het einde van het trainingskamp.

Kosten: vanaf €650,- p.p. op basis van 5 overnachtingen en 4 fiets/trainingsdagen. Minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers. Overnachting in een hotel aan het meer van Levico Terme op basis van een 2-persoonskamer incl. ontbijt. Het hotel is een typisch familiebedrijf en ze zullen er alles aan doen om het ons naar het zin te maken. Wil je liever alleen op een kamer dan wordt er een toeslag van ca €10,- per nacht = (tarief van 2018) gerekend.

Extra’s: er is een mogelijkheid om een nacht in een berghut te slapen. Een geweldige beleving! Echt een aanrader! Kosten voor deze extra nacht is €100,- p.p. (inclusief diner, ontbijt en bagagevervoer). We fietsen via een prachtige uitdagende route naar een berghut op een prachtige lokatie. Alleen drankjes worden ter plaatse voldaan.

Een aantal tips:

Je kunt bij ons een fiets huren. Zo hoef je dus niet persé met de auto te komen en kun je met het vliegtuig naar Italië komen.
Er zijn veel voordelige vluchten te vinden die op Verona of Venetië vliegen.
Je kunt met een groep een busje huren. Vanaf Utrecht is het ca. 1100 km.
Je kunt een dagdeel overslaan als je daar behoefte aan hebt.

Het trainingskamp bestaat uit 4 fietsdagen. Deze kunnen eventueel worden opgesplitst, bijvoorbeeld 3 x full day en 2 x half day. In dit geval heb je 6 overnachtingen ipv 5.

Wanneer?
26 April /  30 April voorjaar

4  Sept / 8 Oktober najaar

Voor info: bert@trentinosport.nl  of bel me op 0031 (0) 6 30693640 (Nederlandse nummer) of 0039 328 7691460 (Italiaanse nummer)