Als een prof trainen. Rusten, trainen, eten, rusten, trainen, eten, rusten en heel veel genieten. In een geweldige omgeving werken aan je conditie, techniek, skills, uithoudingsvermogen en dat allemaal in goed gezelschap. Intensief en uitdagend, maar ook rust en lekker chillen, en goed eten. We maken er een onvergetelijk trainingskamp van. Dagelijkse trainingen waarbij alles aan bod komt. Zo is er in de ochtend een training met de nadruk op techniek en na een heerlijk rustmoment aan het meer werken we een intervaltraining af. De locaties zijn elke dag weer verrassend. Trainen bij een fort uit de Eerste Wereldoorlog en trainen bij een kasteel uit een nog verder verleden. Je gaat het allemaal meemaken. Je kunt je voorstellen dat het op die manier enorm motiverend is om er elke dag volledig voor te gaan en stevig te trainen.

Trainingskamp bestaat uit 8 trainingen van ca 2,5 tot 3 uur.

dag indeling van 09.00 tot ca 12.00 rust (lunch) 15.30 tot ca 18.30 of van 09.00 tot ca 16.00 met een korte lunch break. Dagelijks een blok techniek training, fysieke training en core stability oefeningen. Meeting is Woensdag om 18.00 en Maandag ochtend nemen we weer afscheid van elkaar. Eerste training start op Donderdag ochtend om 09.00 en de laatste training eindigt op Zondag middag rond 16.00.

Kosten vanaf €465,- p.p. op basis van 5 overnachtingen en 4 fiets/trainingsdagen.

Extra’s, we bieden de mogelijkheid om een nacht in een berghut te slapen, een geweldige beleving! Een aanrader! kosten voor deze extra nacht is ca €90,- p.p. (inclusief diner en ontbijt en bagagevervoer)

Een aantal tips:

Je kunt bij ons een fiets huren. Zo hoef je dus niet persé met de auto te komen en kun je met het vliegtuig naar Italië komen.
Er zijn veel voordelige vluchten te vinden die op Verona of Venetië vliegen.
Je kunt ook aankomen op donderdag.
Met een groep een busje huren. Vanaf Utrecht is het 1100 km.
Je kunt een dagdeel overslaan als je daar behoefte aan hebt.