conditie training.

Woensdag Ochtend conditie training. 08.30 Hotel Zuiderduin

Man, vrouw, gender neutraal, iedereen is welkom

Mountainbike conditie training met een vleugje techniek. Gevarieerde MTB training, na afloop koffie, thee en gezelligheid.

Trainingen zien er als volgt uit, we beginnen met een “warming up” en rijden naar de plek toe waar de daadwerkelijke training plaats gaat vinden – “trainingsvorm” is vaak op een plek waar ik een ronde uit kan zetten. In die ronde of circuit kunnen verschillende training prikkels zitten, bijvoorbeeld op aangegeven stukken van de route te versnellen of juist rust te nemen. Dit doen we in een van te voren bepaalde tijd, bijv 35 minuten. Zo kan iedereen binnen zijn eigen niveau deelnemen aan de training. De een doet de oefening 5 keer en de ander bijvoorbeeld 3 keer. Zo is de training voor iedereen toegankelijk. “cooling down” Na het intensieve gedeelte van de training is het belangrijk om ruimte te maken voor cooling down dit doen we meestal op weg naar de koffie of thee.

€13,- per losse training, maand abonnement is voordeliger €40,- per maand

Geen eigen fiets? Je kunt bij ons een fiets huren voor €10,- we maken hem na afloop samen schoon.  Voor meer informatie over het hoe en wat kun je het beste even bellen. 06 30693640 Bert

Call Now Buttonvoor meer informatie