Uitdagende tocht met mooie beklimmingen en spannende afdalingen. Technisch en fysiek uitdagend en grensverleggend in een prachtige omgeving. Je kunt kiezen voor 3 variänten, Quart, Half of Full day trip.

Half day trip,  €50,- p.p. (min 4 personen) ca 30 km ca 800 hoogtemeters start om 09 .00 en rond 12.00 zijn we weer terug. Of van 15.00 tot ca 18.00 Stevige rit met uiteraard een foto moment en een koffie stop.
Full day trip, €75,- p.p. (min 4 personen) start om 09 .00 en rond 15.30 zijn we weer terug. Uitgebreide rit met alles dr op en dr an. Lunch stop op mooie lokatie, foto momenten onderweg en natuurlijk koffie!

Deelnemen is mogelijk vanaf ca 16 jaar

Deelname kan met eigen mountainbike, maar je kunt deze ook bij ons huren. De kosten hiervan zijn ca €25,- inclusief helm (van te voren reserveren) Helm is los te huur voor € 3,50 (dragen van een helm is Verplicht)

  • Dichte schoenen met een stevige zool.
  • Voldoende drinken (2 liter p.p.).
  • Eten, bijvoorbeeld een appel, banaan, muesli reep.

Sterk aanbevolen

  • Rugtas met eventueel een droog T shirt, regen- of windjack.
  • Kom je met eigen fiets, zorg dan zelf voor reserve onderdelen.  En we adviseren om FLAT pedalen te gebruiken, dit maakt het in technische passages een stuk veiliger. Een snelsluiter, om tijdens de tocht je zadel lager te kunnen zetten.

Deelname aan deze tocht is mogelijk als je ervaren/gevorderd mountainbiker bent. Je beoefent 2 à 3 keer per week actief de mountainbikesport met als doel het verbeteren van je conditie en je techniek. Je hebt een zeer goed doorzettingsvermogen. Als gevorderd biker beheers je alle technieken van het mountainbiken. Je neemt deel aan tochten en je hebt clinics gevolgd. Hebt veel ervaring in het buitenland en in de bergen.