Ooit in de Dolomieten geweest? Nu is je kans, De Dolomieten, misschien wel de meest spectaculaire plek in Europa om te mountainbiken.

2019 zitten de Dolomieten weer in ons programma! Van 6 tot 10 Juni in samenwerking met Emiel Schilder van Theo Schilder Tweewielers. Het verblijf vind plaats in een superdeluxe hotel midden in de geweldige Dolomieten. Persoonlijk vind ik dat alles aan deze tour “next level” is, het geweldige hotel, de ongelofelijk mooie omgeving, de uitdagende trails, het heerlijke eten, de prachtige wijnen, de zeer professionele begeleiding (we werken met lokale gidsen) en het ontzettend behulpzame personeel van het hotel maken dat dit voor mij persoonlijk highlight van het jaar is.

Op de dag van aankomst doen we een test ride, daarna 3 volle dagen genieten van de prachtige trails. We kunnen helaas geen gebruik maken van de skiliften, die gaan pas 1,5 week later open. We fietsen in verschillende groepen, zodat iedereen binnen z’n eigen niveau kan kiezen in welke groep je wilt fietsen.

In de trip is ontbijt en diner inbegrepen, er is wellness, fitness ruimte, was service, op basis van een luxe twee persoon kamer. In overleg met Emiel organiseren we fiets transfer van Nederland naar Italië. Zo kun je als je wilt op je eigen fiets rijden. Van ons (Trentinosport) ontvang je mail met info over de kosten van de trip en andere details.

Aanmelden kan via Emiel en Bert, dit dien je voor 20 Februari te doen daarna is er geen garantie meer of er een plekje vrij is.

Voorbereiding, wat neem ik mee en andere belangrijke tips.Klik Hier

Om ons goed voor te bereiden verzorgen we zondag17 Februari een speciale training in het duingebied met tips en trucs die je goed kunt gebruiken tijdens de Dolomieten trip. Verzamelen bij Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee om 8.45

bert@trentinosport.nl

                                                                                      

Speciale editie, Dolomites!!