Samenwerking met top coach Hans Luijendijk, Willem de Boer & Emiel Schilder.

 

         

Je traint jezelf een slag in de rondte maar van progressie kun je niet meer spreken, wat nu? Nog harder trainen? Of ligt de oplossing op een ander vlak? Ik ben er van overtuigd dat dit 9 van de 10 keer het geval is. Slimmer trainen, bewuster trainen kunnen je verder helpen. Ik (Bert) richt me op de fysieke en technische kant van het verhaal. Hans zal zich vooral focussen op de mentale kant tijdens de training en dit is natuurlijk enorm spannend. Juist aan dit aspect wordt vaak voorbij gegaan en daar is volgens mij en Hans enorm veel winst te halen. Durf jij de uitdaging aan? Willem helpt ons nog een stap verder door middel van goede en slimme core training kunnen we veel meer bereiken. Emiel maakt ons bewust wat materiaal voor ons kan betekenen. Houding is natuurlijk essentieel, die is voor iedereen toch net weer even anders. Emiel kan alle vragen over materiaal in het juiste perspectief zetten en helder uitleggen wat de voordelen zijn bij bepaalde producten.

Hans, Willem, Emiel en ik nodigen je uit om de uitdaging aan te gaan op zaterdag 10 Februari. We starten om 8.00 kennis maken bakkie koffie en om 8.30 beginnen we met biken. Tijdens de training gaan we op zoek naar ruimte voor verbetering. Waar kunnen we nog progressie maken en hoe kunnen we dit ook echt gaan toepassen. Erg spannend, je zoekt in zekere zin je grenzen op en we gaan op zoek naar een manier om die grens te verleggen. Alles uiteraard op een verantwoorde manier. De training is zeer intensief mentaal en fysiek. Deel 2 van de training is onder het genot van een kop koffie en heerlijke home made snacks. Appeltaart, Notentaart, Worteltaart en dergelijke. Hier is ruimte voor Emiel om het een en ander toe te lichten met betrekking tot materiaal en dergelijke. Als je specifieke vragen hebt laat dit ons van te voren even weten. Dan kunnen wij ons hier op voorbereiden.

De tweede dag is op Zondag 11 Februari, we beginnen met een warming up op de fiets. Daarna zal Willem voor ons een Core Stability training verzorgen. Willem vertelt ons op een heldere manier wat het nut is van de verschillende oefeningen. De aanpak van Willem richt zich met name op het versterken van zwakke schakels / blessure preventie en de juiste trainingsprikkel per persoon. Sterker fietsen en blessure voorkomen. Daarnaast is voeding super belangrijk en ook daar wordt zo vaak te makkelijk aan voorbij gegaan. Willem zal ons tips geven hoe we ons door kleine aanpassingen een goede eetgewoonte kunnen aanleren.

Na deze zeer interessante en intensieve training gaan we nog een blok techniek training met Bert doen. We sluiten af met koffie en wat lekkers en Hans sluit de training af.

voor info mail naar info@hansluijendijk.nl , bert@trentinosport.nl of info@reactivated.nl

(inbegrepen: professionele coaching van mountainbike instructeur Bert Houtenbos en Hans Luijendijk, koffie/thee en overheerlijke biologische gerechten en eventueel gebruik van mountainbike op aanvraag)

Een samenwerkingsprogramma van:

Hans Luijendijk, Mental Coach (Hansluijendijk.nl),

Willem de Boer, blessure preventie, behandeling en voeding advies (www.reactivated.nl)

Emiel Schilder, eigenaar Theo schilder tweewielers (theoschildertweewielers.nl)

Bert Houtenbos, gediplomeerd Mountainbike instructeur (www.trentinosport.nl)

 

Masterclass MTB