Wie is die Hans nu eigenlijk?

hans-luijendijk-aangepasti-186x190

Ongeveer een jaar geleden kwam Hans op mijn pad bij een training georganiseerd door André Brakenhof, wat overigens een enorm succes was. Tijdens deze training heb ik kennis gemaakt met Hans. Ik had direct een goed gevoel bij hem. Mede door de complimenten die hij mij gaf, wat natuurlijk altijd leuk is om te horen. Maar dat was niet het enige, ik voelde duidelijk een klik. Ik wist intuïtief dat ik hem nog wel op een of andere manier op mijn pad zou terug zien. Op een open dag in Dijk en Duin, ruim 7 maanden later, kwam ik Hans weer tegen en ja hoor het positieve gevoel was er nog, ook bij Hans gelukkig. We raakten in gesprek en hebben een afspraak gemaakt om met elkaar op zoek te gaan naar een vorm waarin we een samenwerking konden realiseren. En nu na een aantal fijne gesprekken gaan we op vrijdag 17 maart van start met de eerste training. Hans zal zich vooral focussen op de mentale kant tijdens de training en dit is natuurlijk enorm spannend. Juist aan dit aspect wordt vaak voorbij gegaan en daar is volgens Hans enorm veel winst te halen. Het mooie is dat je deze aanpak/training niet alleen tijdens het mountainbiken kunt toepassen, maar ook in het gehele dagelijks leven.

Ik kan niet wachten en heb er enorm veel zin in.

Vrijdag 17  maart van 08.45 uur tot ca 12.00 uur
Praktisch
Start v.a. Praktijk Hans Luijendijk MC, Oude Parklaan 111, Castricum. Dit is op het terrein van Dijk en Duin (voorheen Duin en Bosch)
Kosten deelname: € 25,- p.p. incl lunch koffie/thee aanmelden; mail naar info@hansluijendijk.nl of naar bert@trentinosport.nl

(inbegrepen: professionele begeleiding van Bert Houtenbos en Hans Luijendijk, koffie/thee en overheerlijke biologische gerechten en eventueel gebruik van mountainbike op aanvraag)

Een samenwerkingsprogramma van:

Bert Houtenbos, gediplomeerd Mountainbike instructeur (www.trentinosport.nl)
&
Hans Luijendijk, Mental Coach

Hans en ik raakten tijdens onze gesprekken zo enthousiast dat we meteen over een variant hebben gebrainstormd die dit jaar in Italië plaats gaat vinden.  Van 23 t/m 30 September 2017, in de super inspirerende omgeving van Trentino, Levico Terme om precies te zijn. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een onvergetelijke week van te maken.

 

Samenwerking met top coach Hans Luijendijk