Dolomieten Experience Road + MTB 2019 was TOP!!

Mountainbike of racefiets, het is adembenemend!!

Bert Houtenbos

De 2019 editie zit er op!! Het was een geweldige ervaring!! En we hebben goed nieuws: we kunnen jullie meedelen dat de Dolomieten trip weer in ons programma komt volgend jaar! In samenwerking met Emiel Schilder van Theo Schilder Tweewielers rijden we in Juni op de racefiets en in September gaan we op de Mountainbike. Alles aan deze tour is “next level”; het hotel (superdeluxe en midden in de Dolomieten), de ongelooflijk mooie omgeving, de uitdagende trails, het heerlijke eten, de prachtige wijnen, de zeer professionele begeleiding (samenwerking met lokale gidsen) en het ontzettend behulpzame personeel van het hotel maken dat dit een highlight is die je bij zal blijven.

Op de dag van aankomst doen we om 16.00 een test ride, daarna 3 volle dagen genieten van de prachtige trails/routes. We maken tijdens de mountainbike variant gebruik van de skiliften. We fietsen in twee groepen, zodat iedereen op z’n eigen niveau kan fietsen en genieten; ervaren en gevorderd.

De trip is op basis van een luxe tweepersoonskamer en ontbijt en diner zijn inbegrepen. Er is wellness, een fitnessruimte en een wasservice. In overleg met Emiel organiseren we een fietstransfer van Nederland naar Italië. Zo kun je als je wilt op je eigen fiets rijden. Van ons (Trentinosport) ontvang je een mail met info over de kosten van de trip en andere details.

Aanmelden kan via bert@trentinosport.nl
Dit dien je voor 20 Januari 2020 te doen, daarna is er geen garantie meer of er een plekje vrij is.

Maximaal aantal deelnemers: MTB 14 personen, Racefiets 18 personen.

Voorbereiding, wat neem ik mee en andere belangrijke tips. Klik Hier

Om ons goed voor te bereiden verzorgen we in Februari een speciale training met tips en trics die essentieel zijn tijdens de Dolomieten trip. Daarover later meer.

bert@trentinosport.nl

Call Now Buttonvoor meer informatie